Vi på Stardust Consulting hjälper företag och organisationer att få till ett effektivt Talent Management. Med det menar vi hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och engagerar rätt medarbetare.

Det kan innebära att vi hjälper till att utveckla en lönsam företagskultur, definiera och utveckla ledarskapet, att vi tar fram och implementerar en employer branding strategi, att vi finjusterar ett performance management system, eller implementerar en process för successionsplanering.

Den fulla effekten av Talent Management får man bara om man ser helhetsbilden. Man behöver noggrant tänka igenom vart företaget är idag, vart det är på väg, vilka talanger som krävs för att ta sig dit, och hur man skall attrahera och utveckla dem: en talangstrategi helt enkelt.

Först när man har en sån på plats kan man börja designa, testa och implementera initiativ som stöjder det framtida talangmålet. Vi arbetar enligt det vi kallar Talangarenan, kika gärna på den här.

Eftersom vi är konsulter har vi givetvis utvecklat vårt eget ramverk. I ramverket har vi försökt fånga de viktigaste komponenterna för framgångsrik Talent Management, såsom vi ser det.

Kontakta oss så pratar vi mer om vad som är bäst för er!