Talent Management på svenska

Stardust Consulting är ett snabbväxande konsultföretag inom Talent Management. Vi hjälper företag och organisationer att utveckla ett effektivt Talent Management dvs hur man på ett strukturerat sätt attraherar, utvecklar och behåller rätt medarbetare. Det har visat sig att företag som har ett effektivt Talent Management har högre lönsamhet och 25% högre omsättning per medarbetare och 40% lägre personalomsättning bland högpresterare.

Vi säkerställer kopplingen mellan affärsstrategi och Talent Management samt levererar och implementerar enkla, konkreta och användbara lösningar. Typiska projekt för oss är att ta fram en talangstrategi, utveckla företagskulturen och arbetsgivarvarumärket, vässa målstyrningsprocessen eller utveckla ledarskapet.

Vi som jobbar är ett 10-tal seniora konsulter. Alla har vi lång och bred erfarenhet av att arbeta på ledande nivå i svenskt näringsliv, som VD, marknadschef, försäljningschef och personaldirektör. Vi har arbetat på företag som McKinsey, SAS, Telia, eWork, OMX Stockholmsbörsen, Electrolux m.fl.

Vi är ett värderingsstyrt företag som drivs av att tänka nytt, arbeta i en postmodern organisation och alltid ha en ”executive presence” gentemot våra krävande kunder.

Vi är genuint passionerade för det vi jobbar med och tillför positiv energi till våra uppdragsgivare.